top of page

Mitt mål er å gi en spennende opplevelser!

Opplev Mitt Kunstneriske Univers Online

Gjennom mine mer enn 25 år med maleri, har jeg gleden av å presentere mine verk for kunstelskere over hele verden på nettet. Mitt mål er å gi en spennende opplevelse for alle som elsker kunst, med et variert utvalg tilgjengelig direkte fra mitt atelier.


Utforsk Min Unike Samling av Samtidskunst

Mine malerier feirer moderne kunst i all sin prakt. Inspirert av kunstnere som Fiona Rae, Kandinsky, Howard Hodgkin, Inger Sitter og til og med tilbake til Edvard Munch, fanger mine abstrakte verk øyet med dypde og en palett rik på farger. Mine malerier er ikke bare bilder; de er historier, følelser og tanker fanget på lerret.


Malende Refleksjoner, Tanker og Følelser

Jeg ser på mitt oppdrag som å male mine refleksjoner, tanker og følelser. Dette gjør jeg med frihet og inspirasjon fra tidligere kunstnere som har åpnet store rom for utforskning innen maleri. Det er som om jeg følger deres fotspor og legger til mine egne nyanser. Takk til disse fantastiske kunstnerne!




Kunst som Smelter Sammen med Hjemmet Ditt

Jeg brenner for å tilby kunst av høy kvalitet til overkommelige priser. Enten det er et trykk eller en originalt håndlaget maleri, ønsker jeg at mine verk skal kunne harmonisere perfekt i hjemmet.


For Samlere og Kunstinteresserte

Mine begrensede opplag og originale verk appellerer ikke bare til de som ønsker å dekorere hjemmet sitt, men også til samlere som verdsetter sjeldenhet og kvalitet. Hvert maleri har sin unike historie som kan bli en verdifull del av din egen samling.

Bli en Del av Mitt Kunstunivers Online

Gjennom mitt nettgalleri ønsker jeg å dele mine verk med verden. Foreløpig tilbyr jeg kun originale malerier, men vi diskuterer muligheten for reproduksjoner for å gjøre kunsten mer tilgjengelig.


Jeg tilbyr ikke bare kunst til salgs; jeg inviterer deg til å bli en del av mitt kunstunivers. Bli med på min reise gjennom moderne kunst og kreativ utfoldelse. Ønsker du å være først ute med å få nyheter om mine kunstverk og hva som skjer i kunst studioet mitt? Sett deg på vår e-postliste, nederst på denne siden.


Måtte universet alltid inspirere deg på din egen kreative reise!

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page