top of page

Tør du kjøpe kunst på nett?

Oppdatert: 20. des. 2023


Croft og Bjørheim Kunstnerpar åpner ny nettbutikk og gjør kunsten tilgjengelig for alle.


Jæren, 26.11.2023 - Croft og Bjørheim kunststudio, et anerkjent atelier i Rogaland, har nettopp annonsert lanseringen av deres helt nye nettbutikk, https://www.croftbjorheim.no/. Dette er en betydningsfull utvikling for kunstelskere og samlere, da det gir dem en enkel muligheten til å kjøpe og nyte kunstverkene direkte fra dette talentfulle kunstnerparet.


Croft og Bjørheim Kunstgalleri, ledet av kunstnerne Jan Kjetil Bjørheim og Elizabeth Croft, har etablert seg som et respektert kunstnerpar i den norske kunstscenen. Med en sterk tilstedeværelse på Jæren har de nå tatt steget inn i den digitale sfæren med deres nye nettbutikk. Dette gir kunstinteresserte en enestående sjanse til å utforske og kjøpe kunstverkene deres enkelt og bekvemt.


"Vi traff hverandre i London, hvor vi begge studerte kunst på det prestigefullt Goldsmthis College. Etterhvert flyttet vi til Norge, i 2007 og byttet ut byliv for bygdaliv Vi bor i Garborgs rike, og det kan skimtes skrivestova hans fra vindu i atelieret. 


Vi bærer London og akademiets konseptuelle tilnærming med oss og blander det med inspirasjon fra Jærens landskap og kultur. Her kalles en spade en spade og handlinger settes støre pris på enn ord. Dette liker vi, da den bringer fram en kraft i oss, en driv til å skape og formidle til alle slags folk, uansett bakgrunn. Vi ønsker at alle kan få gleden av kunst i hverdagen sine."
En av de mest spennende funksjonene i Croft og Bjørheim sin nye nettbutikk er tilgjengeligheten av betalingsløsninger som Vipps og Klarna. Dette gjør det enkelt for kundene å fullføre kjøpene sine med brukervennlige og sikre betalingsalternativer.


Jan Kjetil Bjørheim og Elizabeth Croft er kjent for sin unike tilnærming til kunst, der de kombinerer inspirasjon fra Jærens vakre landskap og kultur med det konseptuelle perspektivet de tilegnet seg ved Goldsmiths College i London. Deres verk har blitt vist i anerkjente utstillinger og gallerier, og nå kan kunstinteresserte ha dem i sine egne hjem.


"Vi er begeistret for å kunne dele vår kunst med et globalt publikum gjennom vår nye nettbutikk. Kunst skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor de befinner seg, og vi håper at våre verk kan berike livene til mennesker i Norge og etter hvert verden over," uttaler Jan Kjetil Bjørheim.


Croft og Bjørheim Kunstgalleri sin nettbutikk er allerede åpen for publikum, og kunstinteresserte kan besøke den ved å gå til https://www.croftbjorheim.no/
For mer informasjon om Croft og Bjørheim Kunstgalleri og deres kunstverk, vennligst kontakt:


Kontaktperson: Jan Kjetil Bjørheim

Telefon: 97500313


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page