top of page

Trening eller kunst på jæren?Vi har alle hørt om kunst på galleri men i treningstudio!

Oppdatert: 20. des. 2023

Utdrag fra en artikkel om alternative utstillingsrom.

Vi har alle hørt om kunst i gallerier, museer og på offentlige steder. Men hva med kunst på steder der vi minst venter det? Kunstner Jan Kjetil Bjørheim har tatt det til et helt nytt nivå ved å ha sin nye kunstutstilling på jæren i et helt nytt treningsstudio (side 19 i linken) på Undheim.

Bjørheim har alltid vært fascinert av spennende og uvanlige steder å vise frem kunsten sin. Når han ble invitert til å stille ut i et treningsstudio, så han en unik mulighet til å nå ut til et nytt og annerledes publikum.Utstillingen hans er ikke bare et vakkert tillegg til interiøret på stedet, men også en inspirasjon til å tenke på kropp og sinn på en ny og kreativ måte. Besøkende kan bevege seg mellom ulike treningsapparater mens de tar inn de vakre fargekombinasjonene, abstrakte former og interessante teksturer som finnes i Bjørheims kunstverk.

Til tross for at kunst og trening kanskje virker som to motpoler, har Bjørheim funnet en måte å forene dem på en helt unik måte. Han håper å inspirere besøkende til å tenke på kunst og trening på en helt ny måte, og kanskje til og med inspirere noen til å begynne å trene mer aktivt.


Bjørheims kunstutstilling vil være tilgjengelig for besøkende på treningsstudioet i en begrenset periode. Dette er en sjelden mulighet til å se kunst på en helt ny måte og til å bli inspirert av både kunst og trening. Så hvis du vil oppleve kunst på en helt ny måte, bør du ta turen til treningsstudioet og sjekke ut Jan Kjetil Bjørheims spennende kunstverk.

Kontaktinformasjon og mer informasjon om utstillingen kan bli funnet på Jan Kjetil Bjørheims nettside og sosiale medier.

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page